Køb kvalitetsfoder til din hund

Når du køber en hund, så påtager du også ansvaret for at passe godt på den. Det inkluderer, at du køber et godt kvalitetsfoder til den og ikke bare køber det produkt, som de har nede i supermarkedet. Selvom hundemad i supermarkedet er meget billigere i forhold til foder hos dyrlægen, så er der netop en grund til dette. Billigt hundefoder fra supermarkedet indeholder ikke de rette forhold af protein, fedt og kulhydrat som dyret har behov for. Derfor skal du bruge tid på at finde et godt hundefoder, der kan opfylde din hunds basale behov.

Den rette balance af næringsstoffer

Med det rette indhold af ingredienser i hundefoderet sikres du, at hunden får et forbedret og forhåbentligt længere liv, da hundens krop netop får den rette balance af ingredienser, som den har behov for. Den rette næringsstofbalance er med til at holde sin hund sund og er f.eks. med til at forebygge plak og tandsten. Foderpillerne skal have en bestemt størrelse, så hunden får lov til at arbejde med sine tænder, når den knaser foderpillerne. Dette giver et godt slid på tænderne, så man netop undgår, at plak og tandsten gror fast på tænderne.

Et godt fodermærke

Essentialfoods hundefoder har været på det danske marked i mange år, og er et foderprodukt som mange hundeejere vælger til deres bedste ven. Der findes et foderprodukt til alle aldre, hvilket gør, at din hund kan leve på dette fodermærke hele livet. Hvis du er i tvivl om Essentialfoods hundefoder er noget for din hund, så kan du altid starte med en prøvepose. Der er omkring 100 g i en prøvepose og koster omkring 15 kr. Det betyder, at alle mennesker har mulighed for at teste foderet af, inden de køber en større pose til hunden.

Et foderprodukt til alle slags hunde

Essentialfoods hundefodermærket tager højde for alle størrelser, hvilket betyder, at foderpillerne er tilpasset din hund. Det vil sige, at de små hundes foderpiller er væsentlige mindre end foderpillerne til en stor hund. Fodermærket er ikke kun forbeholdt sunde hunde. Det er også muligt at købe varianter, der er baseret på neutraliserede hunde, drægtige/diegivende tæver, undervægtige hunde, overvægtige hunde, allergikere, kløende hunde eller meget aktive hunde. Sammensætningen af næringsstoffer er unik for den enkelte målgruppe. Der er tilsat god smag i alle varianter, så hundene har lyst til at spise foderet. Der findes også særlige udgaver til meget kræsne hunde. Hundeejere har meldt positivt tilbage på disse fodervarianter, da det er lykkedes for ret mange, at få deres hunde til at spise det.

Mange er glade for Essentialfoods

Hvis du googler fodermærket på internettet, så kan du hurtigt få dig en ide om hvor mange hundeejere der er tilfredse med foderet. Essentialfoods har udelukkende fået ros fra kunder, da foderet bare fungerer til den enkelte hund. Folk oplever f.eks. at deres hund taber sig hvis de har købt slankefoder, imens undervægtige hunde tager på hvis dette har været problemet. Dette beviser, at foderproducenten kan finde ud af at mikse de rigtige forhold af næringsstoffer, så hunden faktisk får dækket sit behov.