Medlemskab af en fagforening kan give billigere hundeforsikring

Som medlem af en fagforening er det meget normalt, at du får adgang til en række medlemstilbud, hvilket blandt andet kan være i form af rabatter og besparelser. Det er også noget, der kan betyde, at du har mulighed for at spare penge på din hundeforsikring, hvis du er medlem af en fagforening, der har en aftale med et forsikringsselskab, der giver dig muligheden for at spare penge på samtlige forsikringer, hvilket også inkluderer den hundeforsikring, du skal sørge for at tegne for din bedste ven, da den er lovpligtig.

Derfor er det også en god idé, at du sørger for at se nærmere på dine muligheder i denne forbindelse. Det kan nemt vise sig at blive en rigtig god besparelse for dig, hvis du kan spare penge på blandt andet dine forsikringer. Det bør desuden også gøres klart, at der kan findes mange andre rabatter og medlemstilbud, du frit kan benytte dig af, hvis du er medlem af en god fagforening – og derfor er det også vigtigt, at du har dette med i dine overvejelser i forbindelse med valget af fagforening.

 

Se nærmere på medlemstilbud på forhånd

Hvis du primært er interesseret i, at melde dig ind i en fagforening, fordi du har mulighed for at få adgang til en række gode medlemstilbud, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for at se nærmere på de forskellige medlemstilbud på forhånd. Der er nemlig ikke nogen grund til at melde dig ind i en fagforening, hvis ikke de kan tilbyde ét eller flere tilbud, der reelt set giver mening for dig – og oftest er det også disse tilbud, der kan være med til at betale dit kontingent til den valgte fagforening.

Har du et ønske om, at kunne sikre dig at du kan spare penge på blandt andet din hundeforsikring, så er det netop dét, der bør være i fokus, når du skal vælge en god fagforening. Det bør dog understreges, at din besparelse på hundeforsikringen med stor sandsynlighed ikke vil være af en kaliber, der gør det muligt for dig at betale kontingentet med din besparelse. Derfor bør du også have fokus på at vælge en fagforening, der giver dig adgang til en række øvrige medlemstilbud, rabatter og øvrige besparelser, du kan benytte dig af.

 

Husk altid på, at prisen ikke er det vigtigste aspekt

Selvom det for mange er vigtigt at sikre sig, at prisen for både deres fagforening, a-kasse, forsikringer og deslige er presset helt i bund. Det er også ganske forståeligt, da der med garanti er mange andre ting, du hellere vil bruge penge på. Det er dog vigtigt, at du er klar over, at der er andre aspekter, der har markant større indflydelse end prisen, da du f.eks. skal sikre dig, at du er godt dækket og beskyttet, når det kommer til forsikringen, at du får udbetalt en god dagpengesats af a-kassen og fagforeningen hjælper dig, hvis det brænder på.