Giv din hund nogle lækre og naturlige godbidder

Godbidder, der er fremstillet af naturlige kilder, handler ikke kun om din hunds sundhed og velvære. Det handler om dyrevelfærd generelt.

Med hundegodbidder fra Whesco giver du din hund den bedste næring fra 100 % naturlige kilder.

Whesco naturlige hundegodbidder er produceret af høj kvalitet.

Hvem er Whesco?

Whesco Trading er et mindre, dansk firma som alene baserer sin virksomhed på engros salg af artikler til dyr i hele Norden herunder Norge og Sverige.

Foruden godbidder til hunde forhandler virksomheden også artikler til blandt andet katte, gnavere og fugle.

Produkterne du finder hos Whesco, er alle gennemtestede og lever op til gældende EU-krav på området.

Produkterne hos Whesco bliver købt direkte fra producenterne, og dermed kan virksomheden tilbyde særlig fordelagtige priser på deres sortiment. De kan tilbyde at levere dyreartikler til markedets laveste priser.

Whesco Trading sælger kun til virksomheder med CVR-numre.

Hvorfor give din hund godbidder?

Godbidder handler i bund og grund om at forkæle din hund. Ligesom vi mennesker nyder ’godbidder’, skaber lærke og naturlige snacks også velvære for din hund.

Godbidder bør være fremstillet af naturlige råvarer for at give din hund et optimalt næringsindhold.

Hundegodbidder egner sig blandt andet til:

 • At holde din hund beskæftiget gennem gnaveben
 • Som redskab til hundetræning
 • At forkæle din hund

Godbidden skal passe til din hund – både i størrelse, anvendelse samt smag. Her er det en fordel at finde en leverandør, som har et bredt sortiment at vælge imellem og eventuel afprøve flere forskellige udgaver af godbidder til din hund.

Hos Whesco kan der findes naturlige hundegodbidder, som tager forbehold for både kalorier, allergier, mavebalance og fordøjelse m.fl.

Whesco naturlige hundegodbidder for enhver smag

Hundegodbidderne fra Whesco er fremstillet med smag af en lang række forskellige kødkilder, så der er garanti for at finde netop det produkt, som din hund elsker.

Det handler selvfølgelig om at udvælge det produkt, som har en kødsmag, du ved, din hund kan lide. Du kan vælge imellem mere end 30 forskellige produkter med kødsmag fra blandt andet:

 • Kylling
 • Lam
 • Kanin
 • Gris
 • Okse
 • Tyr
 • Hvid fisk
 • Laks
 • Heste

OBS: Hestekød er et særligt, allergivenligt produkt af godbidder, da det tåles af langt de fleste hunde med fødeintolerance.

Produkterne med fisk findes i flere forskellige kombinationer med kyllingesmag. F.eks. kylling og fisk sandwich sticks eller kyllinge og fiske roulader m.fl.

I sortimentet af naturlige hundegodbidder finder du også godbidder med hår. Dette produkt er særligt godt at give din hund med jævne mellemrum, da hårene er med til at skabe balance i din hunds mave.

I sortimentet findes blandt andet kaninøre med pels.

Det brede sortiment giver dig mulighed for at udvælge bestemte produkter, som kan tilpasses din hunds livsstil og væremåde. Det kan være, du har brug for en godbid, hvor tyggetiden er ekstra lang. Her vil tørrede okseklove være et godt bud.

Eller du kan have brug for en godbid, der er ekstra lav på kalorier. I denne forbindelse vil lammeøre være et godt bud som følge af dets lave fedtprocent.