Gør køreturen mere behagelig med transportbur til din hund

Mange hundeejere kender nok til det, når man skal ud at køre og hunden skal med. Det kan være en stressende proces for både chauffør og hund. Men ved hjælp af transportbure bliver køreturen langt mere overkommelig. Med et godt transportbur slipper du for hele tiden at skulle være opmærksom på sit kæledyr, og køreturen bliver afslappet og stressfri.

Find et transportbur der passer til dig og din hund

Der findes mange forskellige typer af transportbure, så du kan være sikker på at finde et, der passer til både dig, din hund og din bil. Du kan vælge et mindre bur til f.eks. en Chihuahua, et lidt større bur til f.eks. en terrier, eller et stort bur til en hund på størrelse med en labrador. Der er endda også mulighed for at finde et dobbeltbur, hvis du har flere hunde – så kan de rejse lige ved siden af hinanden, og så det er nemt og handy. For at gøre det til en endnu bedre oplevelse kan man også købe et tæppe til transportburet, og dermed sikre sig at hunden føler sig tilpas og hjemme under hele turen. Det kan især være en god idé på de lange ture til f.eks. Jylland.

Match dit transportbur med din bil

Ud over at transportbure fås i forskellige størrelser alt efter hunderacen, kommer de også i forskellige former, så de passer ind i din bil. Har du en mindre bil findes der transportbure, som er skrå, så de kan være i baggagerummet. Har du en stationcar, er der bure, der er formet så det giver mening alt efter om du skal bruge et højt eller et bredt bur. Du kan endda stille noget ovenpå det solide transportbur og dermed udnytte bilens plads maksimalt. Der er mange muligheder så du med garanti finder den løsning, der giver mest mening for dig.

Sikkerhed og renlighed i bilen

Udover at transportburet selvfølgelig er smart og behageligt, øger det sikkerheden på køreturene. Så er det ikke længere noget med at være bange for, om hunden pludselig hopper over i skødet på chaufførren eller på en anden måde skaber usikkerhed eller uro i bilen. Derudover er transportburet solidt, så det beskytter hunden bedre i tilfælde af ulykker, end hvis hunden sad frit på sædet eller gulvet.

Som et andet plus er det slut med at skulle støvsuge bilen for hundehår hele tiden, fordi hunden ikke længere gnider sig op af sædebetræk, og ikke slæber jord og skidt med ind i bunden af bilen. Du skal heller ikke længere være bekymret for om hunden roder i taskerne eller gnaver noget i stykker – læg måske et stykke bidelegetøj eller et kødben med ind i transportburet og så er din hund underholdt resten af turen.

Transportburet er altså til for at gøre køreturen så behagelig som muligt, for at skabe ro og orden i bilen, for at øge sikkerheden og for at gøre hverdagen med både bil og hund bare en smule nemmere. Resultatet er en glad hund og en glad hundeejer.

Køb dit transportbur nu hos billige-hundebure.dk og find dét bur, der passer bedst til dine behov.